Festhuset AS er en norsk kostymebutikk med stort butikkutsalg på Strømmen Storsenter i Akershus. Vi tilbyr også salg direkte fra vår nettbutikk www.festhuset.no.

Vi importerer kostymer, hatter, parykker og alt annet til utkledning direkte fra grossister i Europa og USA - uten fordyrende mellomledd. Vår ambisjon er å tilby prisgunstige kostymer under slagordet: "Alle tiders kostymer".

Hos oss får du kostymer som dekker historien de siste 2500 årene: Fra Romertiden 500 år før vår tidsregning og til 1980-årenes Rock, Punk og Pop. Dessuten tilbyr vi mengder av tilbehør som raskt forvandler deg til en råtøff romersk gladiator, en gangster fra 1920-tallet eller en glitrende 80-talls puddelrocker. Så uansett hvem du ønsker å bli står vi klar til å hjelpe deg med det du trenger av klær, sko, hatter, parykker, briller, hansker og mye, mye mer. I vår butikk på Strømmen (og på nettet) har vi mer enn 2500 ulike kostymeartikler.

Mange av våre kostymer er i størrelsen "one size - fits most", men vi har også flere kostymer i ulike størrelser fra "small", "medium", "large" og til "xtra large". Uansett har du muligheten til å prøve det kostymet du ønsker deg i butikken på Strømmen - og handler du på nettet har du 14 dagers angrefrist om kostymet ikke passer deg.
Festhuset ASTelefon: 454 28 231